Kunst og kultur

Er du til kunstneriske og kulturelle oplevelser, har Greve flere muligheder. Byen rummer en mindre skare af spændende kunstgallerier og atelierer, hvor du bl.a. kan møde de lokale kunstnere og købe unikt kunsthåndværk med hjem.

I Greves musik- og teaterhus Portalen, med mere end 200 kulturelle arrangementer om året, er der god chance for at finde en koncert eller et arrangement, der falder i din smag.  

Er man til kulturelle og musikalske oplevelser, kan Opera Hedeland tilbyde en uforglemmelig oplevelse med skøn musik under åben himmel.

Blandt Greves mange gallerier finder man også Portalens Kuntshal, som året rundt har skiftende udstillinger med anerkendte danske kunstnere. På Greve Museum findes en samling malerier af ældre kunstnere og med jævne mellemrum også udstillinger af kunst og kunsthåndværk. 


Portalens Teater- og Musikhus

Portalens teater- og musikhus byder året rundt på masser af dansk og international underholdning inden for både rock, jazz, musicals og teater. 

ARKEN Museum for moderne kunst

Tæt på Greve ligger kunstmuseet ARKEN, der byder på klassiske danske og internationale udstillinger, som vises i samspil med nyere kunst. Gå på opdagelse i ARKENs samling og oplev samtidig de spændende arkitektoniske rammer. 

Mosede Fort

I den nyrenoverede kasemat på Mosede Fort kan både børn og voksne gå på opdagelse i forskellige situationer fra dagligdagen under 1. verdenskrig.