Tæt på København og Roskilde

Hvis I vælger at holde ferie i Greve, er I tæt på mange gode oplevelser. Greve har med kun 20 min. i tog eller bil til København samt kun 20 min. til Roskilde en af de mest eftertragtede placeringer i regionen. Tag en smuttur til København, oplev Strøget, se krydstogtsskibe og få en is på Langelinie og besøg Tivoli. Eller tag til Roskilde og oplev Vikingeskibsmuseet og god stemning i den hyggelige gågade. Med feriebopæl i Greve er der kort til det meste, og når I kommer hjem fra udflugt i hovedstaden, Roskilde eller omegn, er det dejligt at kunne nå på stranden i Greve eller opleve det rekreative område i Hedeland og samle energi til næste udflugt. 

Oplev København

Med kun 20 min. med tog eller bil til København er Greve tæt på både Tivoli, Den Lille Havfrue og andre af Københavns seværdigheder.

Top 10 attraktioner i København

De fleste af de største attraktioner i København ligger i gåafstand fra hinanden. Her har du en guide over de 10 mest besøgte attraktioner i København.

Tivoli

Tivoli er et must for alle børn og barnlige sjæle, der besøger København.

Oplev vikinger i Roskilde

Når du holder ferie i Greve, er den gamle vikingeby Roskilde med sine mange oplevelser for både børn og voksne et besøg værd. 

ARKEN Museum for moderne kunst

Tæt på Greve ligger kunstmuseet ARKEN, der byder på klassiske danske og internationale udstillinger, som vises i samspil med nyere kunst. Gå på opdagelse i ARKENs samling og oplev samtidig de spændende arkitektoniske rammer.