Greve i børnehøjde

Greve har flere spændende og sjove aktiviteter for børn. Hvad enten I ønsker action og sjov eller hellere vil opleve kulturelle ting i ro og mag, så er der oplevelser i Greve året rundt. Her finder I aktiviteter, hvor hele familien kan blive underholdt og udfordret.

Greve for børn

Greve har mange spændende aktiviteter for familien. Tag på Mosede Fort, bliv udfordret i Hedeland med bl.a. kanosejlads eller nyd en solskinsdag på stranden.

Sjov og leg på Mosede Fort

Mosede Fort byder på masser af spændende aktiviteter og oplevelser for børn. Efter åbningen den 6. august kan børn og voksne tage på opdagelsesrejse i soldaternes hverdag under 1. verdenskrig: hør historier i felttelefonen, se en gasmaske eller læg dig i soldaternes køjer.  

Greve Svømmehal

Greve Svømmehal er en af landets største, og her er der aktiviteter for hele familien. Der er både bassiner for de helt små, vipper og tårne for vovehalsene samt baner til motionisterne.

Kildebrønde Frugtplantage

Kildebrønde Frugtplantage er en af de 10 største frugtplantager med selvpluk. Du kan også besøge gårdbutikken, som har et stort udvalg af forskelligt frugt og grønt.

Sjov og leg i Greve omegn

Der er også masser af oplevelser for børnene i området omkring Greve:

Børnerundvisninger

Rundvisninger ved børnefødselsdag

Greve Museums Skoletjeneste

Mosede Forts Skoletjeneste

Greve Museum

I Greve Landsby ligger Greve Museum som en smuk gammel gård fra 1800-tallet, hvor du kan opleve alt fra den gamle hedebokulturs berømte hedebosyninger til landbrug og første verdenskrig.

Ishøj Dyrepark

Besøg Ishøj Dyrepark, hvor du kan komme helt tæt på langhårede kvæg, skotske højlandskvæg, walisergeder, muffloner der ligner hjorte og får med kun hvide hoveder.