Natur og strand

Når du besøger Greve, har du mange muligheder for selv at sammensætte en ferie med både indhold og afslapning. Greve rummer mange smukke og afvekslende naturområder med små skove og stier, hvide sandstrande og hyggelige havnemiljøer.

Du kan besøge den flotte kalkgrav eller opleve flot natur og spændende aktiviteter i det 15 km2 grønne område Hedeland Naturpark, som rummer søer, sletter, bakker og skov. Der er også mulighed for at slappe af ved Greves hvide, brede sandstrande og små havnemiljøer. 

Vild med vand

Er du vild med vand, så snyd ikke dig selv for en oplevelse ved én af de hvide sandstrande langs Greves kystlinje. Lej for eksempel en kano og prøv kræfterne af - eller kom under vandoverfladen og udforsk området omkring Greve med dykkerudstyr og instruktør. Hvis vejret er dårligt, kan du tage en tur i Greves dejlige svømmehal. 

Besøg den hyggelige, stemningsfyldte fiskerihavn i Mosede eller oplev ægte Marina-stemning i den smukke og moderne lystbådehavn i Hundige, hvor der altid er plads til gæstesejlere, let besejling og masser af aktivitetsmuligheder. 

 

Sol, vand og strand

Er du til sol, vand og strand, så gå ikke glip af chancen for at opleve Greves brede, hvide sandstrande, der strækker sig over otte kilometer. 

Greve Svømmehal

Greve Svømmehal er en af landets største, og her er der aktiviteter for hele familien. Der er både bassiner for de helt små, vipper og tårne for vovehalsene samt baner til motionisterne.

Vild med natur

Greve-egnen indbyder til masser af naturoplevelser. 

I Greves skove og grønne områder finder du marker, enge og små hyggelige stier.

Mange spændende aktiviteter venter i Hedeland Naturpark, som er et gammelt område for udvinding af ler og grus, der er omdannet til et 15 km2 stort natur- og fritidsområde. Hedeland har et hav af aktiviteter får både store og små; kanosejlads, golf, veterantogbane, skibakke, stor børnelegeplads, svævebane og en 1,3 km lang friluftsfitnessbane - og både børn og voksne inviteres til at udfordre landskabet til fods eller på cykel.  

Hedeland

Besøg Hedeland, der byder på flotte naturoplevelser og et hav af aktiviteter for både børn og voksne. Oplev smuk og afvekslende natur, udfordrende cykelstier eller tag en tur på friluftsfitnessbanen. I kan også besøge minijernbanen eller se opera i det fri. 

Et varieret fugleliv

Greve har en varieret natur med strand, eng, moser og marker, hvilket giver plads til et rigt fugleliv.