Aktiv ferie

Greve har mange aktiviteter og oplevelser for den aktive turist. For eksempel indbyder det 15km2 unikke naturområde Hedeland på masser af spændende oplevelser til fods og på cykel, ligesom du kan nyde naturområderne omkring RævebakkenKarlstrup Kalkgrav og hele kystlinjen. I området omkring Greve ligger også flere golfbaner, og er du vild med vand, har Greve massse af sjove vandaktiviteter.

Aktiviteter i Greve

Er du en vandhund, så snyd ikke dig selv for en oplevelse i Greve Svømmehal eller et besøg i den smukke Karlstrup Kalkgrav. Der er også mulighed for at opleve havet under overfladen og udforske området omkring Greve med dykkerudstyr og instruktør.  

Du kan også tage et slag golf på Greve Golfbane eller opleve Greves skønne og varierende natur og spændende aktiviteter på cykel. 

I Hedeland venter skøn natur, hvor du kan udfordre dig selv på terrænstier og i det bakkede landskab eller på friluftsfitnessbanen. Giv den et forsøg på Hedelands udendørs skibakke eller tag på fisketur ved Hedelands fiskesø.

Greve Svømmehal

Greve Svømmehal er en af landets største, og her er der aktiviteter for hele familien. Der er både bassiner for de helt små, vipper og tårne for vovehalsene samt baner til motionisterne.

Hedeland

Besøg Hedeland, der byder på flotte naturoplevelser og et hav af aktiviteter for både børn og voksne. Oplev smuk og afvekslende natur, udfordrende cykelstier eller tag en tur på friluftsfitnessbanen. I kan også besøge minijernbanen eller se opera i det fri.