Cykelferie

Er du glad for at cykle, er Greve velegnet som base for din næste ferie. Mange vælger at opleve Greve på cykel for at kunne nyde mødet mellem by og landskab, som netop kendetegner området. Den internationale cykelrute København-Berlin går gennem Greve, og med både nyopførte og skiltede cykelstier og mange spændende attraktioner og oplevelser for den aktive cykelturist, er Greve derfor oplagt som udgangspunkt for cykelferien. 

Efter en god dag i sadlen, er det rart med en ordentlig seng at sove i. Heldigvis har Greve mange gode og dejlige overnatningssteder, som med glæde tager imod cykelfolket.


Greve fra cykel

Nyd udsigten fra cyklen langs Køge Bugt eller tag en tur ud mod Roskilde og oplev det smukke naturområde Hedeland på vejen.Greve rummer det hele - i cykelafstand. 

Cykelferie, cykelferie i Greve, København-Berlin

Cykelruten København-Berlin

Den 630 km lange cykelrute København-Berlin lægger vejen forbi Greve, og hvis du tilbagelægger hele ruten, vil du opleve både storbypuls og flot natur. 

Planlægning og kort

For at få det bedste ud af cykelferien er det en god idé at planlægge turen, før du tager af sted. Her kan du finde ud af, hvilke cykelmuligheder Greve byder på, hvad du bl.a. kan se på din tur, og hvor du kan overnatte.