Gå til indhold
Naturstien til Hedeland

Hedeland

Foto: VisitGreve

Besøg Hedeland, der byder på flotte naturoplevelser og et hav af aktiviteter for både børn og voksne.

Oplev smuk og afvekslende natur og udfordrende terrænstier i det store natur- og friluftsområde Hedeland. Det naturskønne område har et spændende og særpræget landskab og 100 kilometer lange gå-, cykel-, ride-, motions- og naturstier. Der er opstillet borde, bænke og grill-pladser forskellige steder i området, hvor du kan spise medbragt mad eller tilberede den.
 
Masser af spændende aktiviteter

Hedeland rummer et hav af aktiviteter for den aktive turist. Til området er tilknyttet en golfbane, ligesom landskabet har både fiskesøer, vinmarker, en friluftsfitnessbane samt en 50 meter høj ski- og kælkebakke , der kan anvendes om vinteren, hvis vejret er til det.

Musik under åben himmel

Områdets stier går igennem Hedeland Opera, der kan tilbyde en uforglemmelig oplevelse med skøn musik under åben himmel. Den store, udendørs scene tilbyder en perfekte ramme om klassiske operaopsætninger, der afholdes hvert år i august. 

Herudover har området Danmarks længste smalsporede jernbane, Hedeland veterantogbane, samt mini-jernbanen "Brandhøjbanen", hvor store modeltog medtager passagerer på en 1200 meter lang bane.

:

Andre sider

Nyttige links

    VisitGreve © 2023
    Danish