Gå til indhold
Strandengene

Natur og strand

Foto: VisitGreve

Greve rummer mange smukke og afvekslende naturområder med små skove og stier, hvide sandstrande og hyggelige havnemiljøer.

Besøg fx den imponerende Karlstrup Kalkgrav eller oplev flot natur og spændende aktiviteter i den 15 km2 store Hedeland Naturpark. Eller nyd Greves lækre st

Vild med vand

Er du vild med vand, så snyd ikke dig selv for en oplevelse ved én af de hvide sandstrande langs Greves kystlinje. Lej for eksempel en kano og prøv kræfterne af - eller kom under vandoverfladen og udforsk området omkring Greve med dykkerudstyr og instruktør. Hvis vejret er dårligt, kan du tage en tur i Greves dejlige svømmehal. 

Besøg den hyggelige, stemningsfyldte fiskerihavn i Mosede eller oplev ægte Marina-stemning i den smukke og moderne lystbådehavn i Hundige, hvor der altid er plads til gæstesejlere, let besejling og masser af aktivitetsmuligheder. 

Vild med natur

Greve-egnen indbyder til masser af naturoplevelser. 

I Greves skove og grønne områder finder du marker, enge og små hyggelige stier.

Mange spændende aktiviteter venter i Hedeland Naturpark, som er et gammelt område for udvinding af ler og grus, der er omdannet til et 15 km2 stort natur- og fritidsområde. Hedeland har et hav af aktiviteter får både store og små; kanosejlads, golf, veterantogbane, skibakke, stor børnelegeplads, svævebane og en 1,3 km lang friluftsfitnessbane - og både børn og voksne inviteres til at udfordre landskabet til fods eller på cykel.  

Fuglelivet

Foto:VisitGreve

Et varieret fugleliv!

Greve har en varieret natur med strand, eng, moser og marker, hvilket giver plads til et rigt og varieret fugleliv. Læs mere... 

:

Andre sider

Nyttige links

    VisitGreve © 2023
    Danish