Gå til indhold
Shopping

Shopping i Greve

Foto: Niclas Jessen

Besøg en af Danmarks største shoppingcentre, Waves, tag et smut i Greve Midtby Center eller besøg Strandvejens lækre butikker.

På shoppingtur i Greve

Greve rummer mange spændende shoppingmuligheder for både familien, de sportsglade og de modebevidste. En af Danmarks største shoppingcentre, Waves, ligger i byen og har alt, hvad hjertet begærer, mens Strandvejen og Greve Midtby Center byder på mange specialbutikker, som gør shopping i Greve til noget ganske særligt. Greves mange butikker fører et bredt sortiment af mange forskellige mærker, og du finder altid den nyeste mode.

Specialiteter

Greve har flere lokale specialbutikker, der er en oplevelse værd. Et besøg er ren nydelse for både øjnene og dine smagsløg. Hvad enten du er til økologisk frugt, søde sager, kvalitetsvin eller en god kop kaffe, så kan du finde det i Greve-området.

Liste
Kort
Kildebrønde Frugtplantage
Foto: VisitGreve

Kildebrønde Frugtplantage

Midt imellem Kildebrønde og Greve landsby ligger Kildebrønde Frugtplantage, der med sine 33 hektar rummer både selvpluk-plantage, frugtudsalg ved vejen om sommeren og en gårdbutik om efteråret samt ju...

Læs mere
My Coffee Shop
Foto: VisitGreve

My Coffee Shop

My Coffee Shop er en lille specialbutik og kaffebar. Her kan du nyde en helt fantastisk kaffe og/eller lade dig friste af alle de lækre specialiteter, butikken tilbyder.

Vi lægger stor vægt på kvalit...

Læs mere

:

Andre sider

Nyttige links

    VisitGreve © 2023
    Danish